De trendy culotte combineren doe je zo

De trendy culotte combineren doe je zo

Er zijn zo van die trends waarvan we nooit hadden gedacht dat ze ooit terug zouden opduiken. Zo ook met de culotte of halflange wijde broek. Maar hij is helemaal terug van weggeweest! Wij helpen je graag op weg om hem te combineren.

1. Met witte sneakers

culotte sneakers

Witte sneakers zijn altijd een goed idee! Ook onder de culotte staan ze prachtig. Combineer met een witte t-shirt of off-shoulder top en je bent helemaal 2016! Ga voor een gewaagde look en kies een culotte met felle kleur of print.

2. Met een off-shoulder top

culotte off shoulder

De culotte combineren met de off-shoulder trend: twee vliegen in één klap! Overdrijf echter niet en kies voor eenvoudige kleurtjes. 

3. Met trendy slippers

culotte slippers

Slippers worden dit seizoen naar een hoger niveau getild. Ze zijn niet enkel meer bestemd voor onder je kamerjas, je mag er voortaan ook mee over straat wandelen! Slippers onder een wijde broek: een stijlvolle combinatie.

Krijg je niet genoeg van alle nieuwe trends. Kijk dan zeker welke jassen er helemaal trendy zijn deze lente. Vergeet ook zeker niet je handtassencollectie een update te geven met een van deze toppers.

 

15 x stijlvolle culottes om meteen te shoppen: