De wishlist van beautyredactrice Franciska

De wishlist van beautyredactrice Franciska

Altijd al willen weten wat de Feeling-redactie onder de kerstboom wil vinden? Wij tellen af naar Kerst met de wishlists van de redactie. Vandaag is beautyredactrice Franciska Bosmans aan de beurt. 

1. Fleur de Sel Caramel Marshmallows van Barù

Dank je wel, Food Nomads, om mijn vriend en mij met een (lichte) verslaving op te zadelen door deze Belgische marshmallows in je ontbijtpakket te stoppen. Aanvulling van onze stash is dus meer dan welkom. Heerlijk donkere chocolade en karamel met een vleugje fleur de sel: dit is de lekkerste ontdekking van 2015, waarvoor ik mijn suikerinname met plezier verhoog. 

2. Blind Tiger Gin

Wie mij goed kent, weet dat ik liever met een GT op het nieuwe jaar klink dan met een coupe champagne. Deze Belgische gin wordt in kleine oplage gestookt in een West-Vlaamse distilleerderij. Met ingrediënten als korianderzaad, gemoute gerst, zoethout, staartpeper, lavendel en een geheim Belgisch kruid lijkt me dit een aangename en verrassende aanvulling op mijn huidige gincollectie. 

3. Handtas van Annelies Timmermans

Ja, designertassen van grote modehuizen zijn mooi, maar ik steun veel liever een Belgische ontwerpster die haar tassen in een klein atelier in Milaan laat maken. Ik breid mijn collectie daarom met plezier uit met deze tas. Ideaal voor persconferenties (er kan een Moleskine in!), maar ook om uit eten of naar een feestje te gaan. 

4. Een weekendje The Hoxton Amsterdam

In de twee Hoxtonhotels in Londen sliep ik al, in dat van Amsterdam nog niet. Graag een weekendje weg, dus, want in deze mini-hotelketen hangt een leuke vibe. Bovendien heeft het hotel een goede ligging (op wandelafstand van de Negen Straatjes, de Haarlemmerdijk en de Jordaan) én is het betaalbaar. En ja, ik wil foto's in de fotomaton in de hotellobby maken… 

5. Neroli Portofino van Tom Ford

Mijn favoriete oranjebloesemparfum allertijden ruikt naar vakantie, blijft de hele dag hangen en is heerlijk uniseks (dus dubbel plezier), maar is jammer genoeg ook erg duur. Ideaal wishlistmateriaal, dus. 

6. Little Lovely Lightbox

Deze lightbox is heel erg Instagrambaar (wat waarschijnlijk verklaart waarom hij al op veel webshops is uitverkocht) en zou een erg leuke toevoeging aan mijn interieur zijn.

7. Charlotte Tilbury + Norman Parkinson Jerry Hall wash bag

Dit limited edition-tasje met seventiesfoto van Jerry Hall is perfect om mijn beautyessentials in te vervoeren als ik op persreis moet. 

8. Rekje via My Ex Boyfriend

Dit rekje in het roze lijkt me ideaal om vintage vaasjes, familiefoto's uit de jaren '30 en die lightbox op mijn wishlist tentoon te stellen.

9. Jardins de Provence-halsketting van Les Néréides

Stiekem wil ik al twee jaar een Dolce & Gabbana-kroon, maar in de tussentijd en omdat dit toch wel iets draagbaarder is, stel ik me tevreden met dit fleurige Dolce & Gabbana-esque halssnoer. Aan een fractie van de prijs bovendien. Kan ik dan ook het exemplaar met oranjebloesem en sinaasappels krijgen?

10 Leren handschoenen van & other stories

Bekentenis: ik draag leren handschoenen om met de wagen te rijden omdat mijn vingers er anders afvriezen. (Winterhanden, erg fijn.) Deze vrolijk gekleurde exemplaren fleuren een filetraject op een sombere winterdag ongetwijfeld op.