De wondere wereld van Hendrick’s en Oscar and the Wolf

De wondere wereld van Hendrick’s en Oscar and the Wolf

Alle gin-lovers, verenig u. Vanaf vandaag opent de pop-up bar van ginmerk Hendrick’s in hartje Brussel. En niet zomaar. Deze pop-up laat je 6 weken lang kennismaken met de zintuigelijke elementen van het menselijk brein. De pop-up Chambers of the Curious gaat door in La Pharmacie Anglaise, een voormalige apotheek uit 1898. Onder leiding van creatieveling Max Colombie, bekend van Oscar and the Wolf, werd deze plek omgetoverd tot een Victoriaanse rariteitenpraktijk.

Creatieve ontdekking

Wie de Chambers of the curious binnenstapt, mag zich cocktailgewijs verwachten aan een ontdekkingstocht door het menselijk brein. Creative director en dandyfiguur Max Colombie belichaamt met zijn visie een oud laboratorium van de apotheek. Maar waarom net deze samenwerking? Hendrick’s vindt dat creativiteit in de moderne wereld verdwijnt en wil daar een einde aan maken. Max Colombie sluit perfect aan bij deze visie door zijn one of a kind theatraal brein.

Max die Hendrick's opspuit

Op voorschrift

Chambers of the Curious, de allereerste experimentele Hendrick’s bar, draait om het ontdekken van nieuwigheden. Het neemt je via muzikale sferen en door (pijnloze) behandelingen mee op een ontdekkingstocht tot in het diepste van je grijze hersenmassa. Op voorschrift schrijven de ervaren barmannen je een remedie voor in de vorm van een unieke en vernieuwende cocktail, helemaal op maat voor jouw kwaaltje.

In behandeling gaan 

Wil je deel uitmaken van dit wetenschappelijk experiment? Dan is dit het perfecte moment. In groepen van vier kan je je via de website van Chambers of the Curious inschrijven om een unieke behandeling te ondergaan. Een bijzondere consultatie bij de therapeuten ( lees: barmannen) van Hendrick’s die je zintuigen gaan prikkelen voor 1u15. De behandelingen gaan door om 19 uur en 20u30. Tussen 22 en 23 uur is er altijd vrije raadpleging. Als je gezondheid je dierbaar is, be there!

Hensrick’s-bar Chambers of the Curious, La Pharmacie Anglaise, Coudenberg 62, 1000 Brussel – Open van 18 september tot 31 oktober op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond van 18 – 1 uur.

Fotospecial: voorsmaakje van de rariteiten die je kan verwachten.