De zonnebriltrends voor deze zomer

Het kwik stijgt en de zon schijnt volop. Tijd dus om een nieuwe zonnebril in huis te halen! De zonnebriltrend voor dit seizoen is vintage. In tegenstelling tot de mode op de catwalk in Parijs, Milaan en New York gaat de zonnebril de retrotoer op.

Vooral hip deze zomer: een montuur met retro-accenten. De seventies zijn weer helemaal terug. Een zonnebril met ronde glazen – zoals bij Ray-Ban – brengt de hippiestijl zoveel jaren later opnieuw tot leven. Als je echt wil opvallen, kies dan voor een montuur met accesoires of versieringen op. Chanel bracht dit seizoen zonnebrillen op de markt die echte juweeltjes zijn.  

Voor de durvers is er de technologische zonnebril van Dior namelijk "Dior Technologic". De bril is een combinatie van spiegelglazen met een gedurfde omlijsting boven op het montuur. Je kan ook kiezen voor een speelse bril. De zomercollectie van Prada bevat zonnebrillen met een fantasietje zoals ludieke krullen.

And last but not least: de tijdloze zonnebrillen doen het nog steeds goed. Sommige klassieke modellen verdwijnen niet en kunnen binnen 10 jaar nog perfect gedragen worden. Kijk maar naar de brillen van Persol

 

Lees ook:

 

Fotospecial: 5 x mooie zonnebrillen