Deze klassiekers scoor je nu in de solden

Deze klassiekers scoor je nu in de solden

Tijdloos. Erfenis-materiaal. Evergreens. Woorden zat voor dat éne stuk dat NOOIT uit de mode gaat. De keuze is niet eindeloos, maar er is een lijstje met toppers dat op onze redactie circuleert – we geven het je graag mee

1. Een trenchcoat 

Een trenchcoat (klassiek beige gaat het langst mee).

2. Een bikerjasje 

Een bikerjasje koop je in het zwart, en natuurlijk in echt leer. 

2. Een wit hemd

Een wit hemd (stevig katoen, oprolbare mouwen, een mooie kraag).

3.  Een boyfriend jeans

Een boyfriend jeans (open deur, maar echt: de perfecte boyfriend jeans vinden is als de perfecte boyfriend vinden – je voelt het meteen). Geen idee hoe je een boyfriend jeans moet stylen? Bekijk hier onze tips! 

4. Een leren tas 

Een leren tas met korte én lange hengels. Kies voor een tijdloze kleur (zwart, bruin, crème, rood) en ga voor kwaliteit. 

5. Een winterjas 

Een winterjas in luxekwaliteit (kasjmier blijft de top). Oké, de fit verandert elk seizoen lichtjes (dit seizoen is oversized de rigueur) maar als je er nú goed mee staat, sta je er volgend jaar ook nog mee.

6. Een kostuumvestje 

Strak gesneden, in een pinstripe of effen, en in eender welke donkere tint. Van aubergine over hoogblauw tot zwart: opties zat die het nog jaren goed gaan doen. Ga je liever voor een opvallend exemplaar? Bekijk hier onze selectie statement blazers.

 

Fotospecial: bekijk hier onze beste koopjes