Een kohlpotlood voor elke look

Als je niet veel tijd hebt ’s ochtends maar toch wat make-up op wil is een kohlpotlood de ideale oplossing. Het komt in verschillende kleuren en is heel gemakkelijk en vooral snel aan te brengen. Van intens zwart tot fleurig lichtblauw, wij zeggen 'jawohl' tegen 'kohl'.

Wie aan kohlpotlood denkt, ziet waarschijnlijk meteen de zwarte variant voor ogen. Maar er zijn zoveel andere kleurtjes waarmee je kunt experimenteren. Met deze tips en tricks creëer je in een mum van tijd een frisse zomerse look:
 
  • Breng het kohlpotlood of kajal aan aan de buitenkant van je oog, zo geef je je oog meer vorm. 
  • Vervaag vervolgens de kleur zodat het geen strenge streep is maar een tof kleuraccent. 
  • Wie zegt dat een ombré enkel voor je haar is? Ook op de ogen staat een ombré effect heel mooi. Denk bijvoorbeeld aan donkerblauw met lichtblauw of paars met lichtpaars of roze. Voor een perfecte ombré begin je met het aanbrengen van een lichtere kleur op de binnenste hoek van je oog en daarna ga je over tot een donkere variant aan de buitenste hoek van je oog.
  • Breng het kohlpotlood altijd aan op de waterlijn van je oog, dat zorgt voor een veel intenser effect. Vergeet ook zeker de bovenste waterlijn niet. 
  • Met een zwart kohlpotlood creëer je een zwoele en ietwat Oosterse look. Ga je voor het klassieke intense zwart, breng dan zeker ook wat aan op je bovenste waterlijn, zo creëer je optisch meer volume

Video report: Een frisse zomerse look met kohlpotlood

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten