Feeling by Serax black edition

Vorig jaar brachten we voor de eerste keer een eigen decoratielijn uit met het Belgische topmerk Serax. Naast deze stijlvolle collectie, introduceerden we ook een exclusieve reeks geurkaarsen en –stokjes. Daaraan voegen we dit najaar een nieuwkomer toe: ‘Black Edition’.

In 4 thema’s introduceerden we in het voorjaar een nieuwe reeks frisse must-haves voor je woonkamer, keuken, of terras. De exclusieve reeks geurkaarsen en geurstokjes ‘Scents’, de stijlvolle objecten in zachte pasteltinten ‘Pretty Pastel’, de pure, basic en naturelle reeks ‘Organic Balance’ en de felle, zomerse blikvangers van ‘Colour Crush’.

Je huis geurt naar gezelligheid

Dit najaar zetten we in op gezelligheid in huis en breiden we onze geurcollectie uit met een ‘Black Edition’. De stijlvolle kaarsen en diffusers hebben niet alleen 3 nieuwe, verrassende geuren, de strakke dessins staan ook prachtig in je interieur. De geuren en aroma’s zijn erg complex. Ze bestaan uit een boventoon, middentoon en ondertoon en werden geselecteerd en samengevoegd in Grasse (het centrum van de parfumindustrie in Zuid-Frankrijk) tot een unieke collectie. De kaarsen zijn van topkwaliteit, zo zit er bijvoorbeeld geen palmolie in.

Nieuw: Feeling by Serax Black Edition Fragrances

1. Jardin Oriental: de krachtige, maar rustgevende geur van kruidige vruchten gaat over in het frisse en exotische aroma van koriander en oosterse bloemen.

2. Agrumes en Bois: het verkwikkende van citrus geeft een exotisch tintje aan de sobere, subtiele houtachtige noten van ceder en eik, en het zoete aroma van kruidige bloemen en hooi.

3. Santal Ardent: dompel je onder in de koele frisheid van ceder en laat je verleiden door subtiele, kruidige bloesems en de warme, harsachtige zoetheid van sandelhout en amber.

De kaarsen zijn beschikbaar in 4 formaten (small, medium, large en extra large), de geurstokjes bestaan in 3 formaten (small, medium en large).

Meer info: ga naar de verkooppunten Feeling by Serax.

Fan? Ontdek nog meer Feeling by Serax:

Feeling lanceert eigen interieurcollectie
Feeling by Serax: dé basics voor je interieur
Feeling by Serax: breng de lente in huis
Feeling by Serax: Ontdek de collectie Pretty Pastel