GANT damescollectie herfst/winter 2014

GANT damescollectie herfst/winter 2014

Onlangs gaven we met Feeling leuke GANT-jurken weg via een wedstrijd op deze website. Voor de fans van het modemerk zetten we nu graag de nieuwe herfst/wintercollectie even in de kijker. Uiterst trendy outfits zetten de toon.

GANT volgt deze herfst/winter een succesvol koppel – een hoofdredactrice en haar man – doorheen hun stijlseizoen – van een weekendje in hun plattelandsverblijf in de vroege herfst tot hun terugkeer naar de stad en een nieuwjaarsreünie aan de universiteit van Yale. De GANT-vrouw heeft een drukke agenda, wat een vlekkeloze combinatie vergt van klassieke musts en stoerdere, opvallende stukken. Resultaat: een uiterst trendy outfit in een handomdraai. Ze ziet er bij elke gelegenheid piekfijn uit en voelt zich zelfverzekerd, met een fantastische stijl doorheen het volledige seizoen.

Early Fall

De must-haves voor de eerste herfstdagen zijn een duffeljas met ruitjespatroon, een trui met kabelsteek en sjaalkraag, een lederen bikerjas en een Blackwatch-broekpak.

Continental Prep

De musts in de collectie zijn een luxueuze donsjas, een wijd uitlopend minirokje, een chique jacquardbroek, een trui van viscose met rolkraag en een gestructureerde bomberjack.

Winter Ivy

De musts in de collectie zijn de smoking, de party-jas van geitenleer, de wijd uitlopende rok en de kanten blouse.

Een blik op de GANT damescollectie FW14