Iedereen zorgt voor iedereen

De solidariteitsactie van Studio BrusselMusic for Life, is intussen een vaste waarde geworden tijdens de kerstperiode. Dit najaar lanceert de radiozender de campagne "Iedereen zorgt voor iedereen".

Tijdens deze Warmste Week, die plaatsvindt van 18 tot en met 24 december in De Schorre in Boom, wil men iedereen aansporen om een actie voor het goede doel te organiseren. Net als de andere jaren kan je ook zelf beslissen voor welk doel je geld wil inzamelen. De Koning Boudewijnstichting zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat het ingezamelde geld bij de juiste organisatie terechtkomt. Jouw goede doel, dat een Vlaamse vzw moet zijn die zich inzet voor de levenskwaliteit van anderen, registreer je net als je actie via dewarmsteweek.be.

Nieuw dit jaar is de ‘Warmathon’: vijf loopevenementen doorheen Vlaanderen ten voordele van meer dan duizend goede doelen, waarbij je aangemoedigd wordt door bekende meters en peters. Je kan meelopen met…
  • Peter Lieven Van Gils op zaterdag 19 december in sportkot KUL in Leuven van 10 tot 16.30 uur
  • Meter Hanne Decoutere op zondag 20 december in sportpark Kiewit in Hasselt van 10 tot 16.30 uur
  • Meter Maaike Cafmeyer op maandag 21 december in park Koude Keuken in Brugge van 14 tot 19 uur
  • Meter Lieve Blanquart op dinsdag 22 december in de Blaarmeersen in Gent van 14 tot 19 uur
  • Meter Cath Luyten op woensdag 23 december in het Nachtegalenpark in Antwerpen van 14 tot 19 uur

De stad waar de meeste rondjes worden gelopen, mag zich de Warmste Stad van Vlaanderen noemen en wordt beloond met 25.000 euro extra van Hello Bank! om via Music for Life te verdelen over alle goede doelen

Meelopen is dus de boodschap! Schrijf je snel in op dewarmsteweek.be. Deelnemen kost 12 euro. (10 euro gaat naar Music for Life, de overige 2 euro naar je verzekering als loper.)

 

Video: De Warmste Week, Iedereen zorgt voor iedereen

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook: