Kapseltips voor een zachte grunge look

Kapseltips voor een zachte grunge look

Feestje op komst en geen inspiratie voor je haar? Ga eens voor een zachte grunge look. Met de tips en tricks van haarstyliste Sally Brooks kan je meteen thuis zelf aan de slag!

Een grunge kapsel komt het best tot zijn recht in combinatie met een eenvoudige outfit, al de aandacht gaat dan naar je haar. We gaan niet voor de oude punk waarbij alles spikey en hard moest zijn maar eerder voor een zachte grunge look die een soft rebels gevoel meebrengt. Zo kan je je make-up dan wel wat zwaarder aanbrengen.

Rebelse paardenstaart

Voor deze look ga je met kleine elastiekjes kleine staartjes maken. Doe het niet perfect want dan verlies je het grunge gevoel! Verdeel je haar in verschillende secties en begin bovenaan met het maken van een staartje. Neem daarna de volgende sectie erbij en maak weer een staartje, laat een paar centimeter tussen de elastiekjes. Ga zo door tot al je haar in de staart zit. Maak een beetje los met je vingers voor een natuurlijke look .
 
Benieuwd naar nog meer grunge kapsels? Bekijk dan zeker onderstaand filmpje.
 

Videoreport: effortless grunge kapsels

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten