London calling: 3 redenen om nu naar Londen te gaan

London calling: 3 redenen om nu naar Londen te gaan

Ben je net als ons superfan van Londen? En staat je valies zo goed als altijd klaar voor een trip naar deze wereldstad? Hieronder geven we je 3 redenen waarom je nù moet vertrekken

1. Starman 

Alsof we je nòg een reden moeten geven om een retourtje Londen te boeken… Wel Bowie fans, hou jullie ogen en oren open, want volgende week opent er een fantastische expo die volledig is opgedragen aan het leven en de carrière van The Thin White Duke.

De gratis tentoonstelling heeft plaats in dezelfde straat waar het legendarische albumcover voor The Rise and Fall van Ziggy Stardust and The Spiders from Mars in 1972 geshoot is.

And it's not all just fun and games… De unieke foto's van Bowie on & backstage zullen geveild worden om geld in te zamelen voor Cancer Research UK.
Wie wil bieden kan vanaf 6 juni om 6.30 locale tijd tot en met 19 juni, 6.30 pm. Meer info vind je op deze website.

sd

2. Suite Française

Dutjes doe je tussendoor in het Pullman hotel, op wandelafstand van St.Pancras International. Het hotel is het enige Pullman hotel in Londen en is een experience op zich, vanaf het moment je de buzzing lobby betreedt.

sd

De AccorHotels groep, waar het hotel deel van uitmaakt, besliste om deze levendige sfeer door te trekken in alle Pullman hotels. Ze vroegen het Franse electro-pop duo 'Sauvage' een soundtrack te creëeren die volledig matcht met het merk zijn slogan 'Our World is Your Playground'. Wie 'You Feel Right' wil horen, zal 'spijtig genoeg' naar Londen moeten afzakken.

In tussentijd kan je hier terecht voor een preview. Enjoy!

3. Sauvage

De jongens van Sauvage komen uit Chatville en Monmartre, en leerden elkaar in 2010 kennen op een feestje. Edouard Perrin speelt piano, Pierre-Alain Grégoire begon spontaan te zingen en de rest is muziekgeschiedenis…

Inspiratie voor het nummer haalden ze niet uit het reizen zelf, maar eerder uit het gevoel dat je hebt wanneer je thuis bent en begint te dromen over reizen. Hun grootste voorbeelden zijn The Beatles, maar ze zijn ook fan van dat andere Franse duo, Air.

sd

Is je ticket naar Londen geboekt? Ga dan zeker eens langs bij de leukste, Londense restaurants met wow-uitzicht. Ook een bezoekje aan deze 5 nieuwe hotspots in Londen zijn de moeite waard.