Video: Zo fake je een bruin kleurtje

Video: Zo fake je een bruin kleurtje

Het leukste aan terugkeren van een zonnige vakantie is die stralende teint waar al je vriendinnen op jaloers zijn. Maar ook als je thuis bleef of het weer niet mee zat, kan je met een paar penselen en poedertjes die zonnegloed op je gezicht toveren.

Met deze twee eenvoudige en stralende looks breng je iedereen in de waan dat je net terugkomt van een zonnige vakantie op het strand. Perfect voor naar het werk of een avondje uit!

Net van het strand

Voor deze look begin je steevast met een eyeprimer die je aanbrengt op je ooglid. Die zal er voor zorgen dat de oogschaduw veel langer blijft zitten en dat de kleur intens is. 

Daarna ga je over tot het aanbrengen van baked blush, die bevatten veel glow. Poeder een beetje op je jukbeenderen voor een gezonde gloed en een zacht kleurtje. Wil je het blush-effect meer naar voren laten komen, gebruik dan iets meer blush.

Nu is het tijd voor wat bronzer: breng aan met een borstel in een 3-beweging waarbij je begint aan de slapen, over je jukbeenderen gaat en eindigt onder je kaaklijn. Samen met de baked blush zorgt dit voor een stralende sunkissed look. 

Ga je op reis en heb je te weinig plaats om al je make-up producten mee te nemen? Zorg dan zeker dat je een zachte glanzende lippenstift in je beautytasje hebt zitten: daarmee zet je niet alleen je lippen in de verf maar je kan hem ook gebruiken op je jukbeenderen voor een zachte glow. 

Ready to party

De vorige look kan je gemakkelijk upgraden voor een avondje uit. Begin met een gouden oogschaduw, breng het aan over het hele ooglid en hou het simpel. Zet daarna je wenkrbauwen lichtjes aan en werk af met wat gouden gloss op je lippen voor een feestelijk accent. Meer heb je niet nodig om het nachtleven in te duiken met een mooi kleurtje!

Video report: zo fake je een bruin kleurtje

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten