Welk badpak past bij jouw lichaamstype?

Welk badpak past bij jouw lichaamstype?

Er is niets beter dan je zelfzeker te voelen aan het strand. Of het nu gaat om een mini-bikini of een elegante one-piece, voor iedereen bestaat de perfecte badpak. Wij geven je een aantal voorbeelden en do’s en don’ts zodat je vol zelfvertrouwen het strand op kunt.

Zandloper

Heb jij een zandloperfiguur net als selfie-queen Kim Kardashian? Met meer dan 35 miljoen volgers op instagram heeft ze heel veel invloed. Als je door haar instagram-account scrolt zie je talloze foto’s waar ze haar rondingen toont. Heb je ook zo’n curvy body? Dan heb je geluk, want jij komt met bijna alles weg!

Ideaal voor een zandloperfiguur zijn vintage en hoge-taillemodellen. Trek de aandacht naar je wespentaille door bikini’s met drukke print te dragen. Hou je het liever simpel? Ga dan voor een nauw aansluitende badpak dat al je mooie vormen op de juiste plaatsen accentueert.

 

Last day to get my tan in…

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

24 Jul 2014 om 2:24 PDT

 

Driehoek

Beyoncé heeft een prachtlijf die ze af en toe op haar instagram-account showt (35 miljoen volgers) . Ook is ze heel gekend voor haar weelderige rondingen. Heb je net als zij brede heupen en kleinere borsten? Dan zijn badpakken met een diepe V-hals perfect voor jou! Deze halen de aandacht weg van je heupen. Ga voor een diepe plungeplooitjes, en borduursels. Waar je zeker van moet wegblijven zijn smalle, snijdende broekjes. Bredere slips die je love handels camoufleren zijn de ideale oplossing.

 

Een foto die is geplaatst door Beyoncé (@beyonce) op

28 Apr 2014 om 10:14 PDT

 

Omgekeerde driehoek

Heb je zware borsten en smalle heupen? Dan ben jij een omgekeerde driehoek net als zangeres Jessica Simpson (1,6 miljoen volgers) . Voor jou raden wij een bikini-top aan met stevige bandjes. Haltertops en bandeau-bikini’s zijn voor jou een no-go omdat je nek dan al het gewicht moet dragen. Daarom is, net als Jessica, een badpak met ondersteuning jouw beste vriend.

 

Eric's driver

Een foto die is geplaatst door Jessica Simpson (@jessicasimpson) op

26 Mei 2014 om 10:27 PDT

 

Rond

Heb je een buikje en zware borsten als Ashley Graham (335,000 volgers)? Als plus-sized model is ze heel zelfzeker over haar lichaam en dat zou jij ook moeten zijn. Een buikje is niet zo moeilijk te camoufleren. Ga voor badpakken met drukke prints en drapages die je optisch slanker maken. Een V-hals is ook zeker een aanrader want deze haalt de aandacht weg van jouw probleemzone.

Rechthoek

Poppy Delavigne is net als haar supermodel zus super populair op instagram (825,000 volgers). Een one shoulder bikini met ruches is perfect voor een rechthoekig figuur. Het breekt je rechte schouders en creëert volume aan je borsten. Ook prints en cut-out badpakken geven je rechte lichaam meer shape. Weetje: Vorig jaar ging Poppy in collab met Solid and Striped voor een eigen collectie badpakken.

 

Fotospecial: 50 bikini's en badpakken