Zo komt Sylvie Meis aan haar strak lijf

Zo komt Sylvie Meis aan haar strak lijf

De nederlandse actrice, presentatrice en model Sylvie Meis heeft een eigen swimwearlijn bij Hunkemöller. Dat betekent flaterende bikinitops, felle kleurtjes en speelse playsuits. Voel je je nog niet helemaal voor een dagje aan het strand? Met deze tips ben je in no way bikiniproof!

Met deze 4 killer tips van Sylvie Meis ben jij in een sneltempo klaar om heerlijk te zonnebaden op het strand. 

1. BBB: Buik, billen, benen

Voor ronde billen en strakke benen zweert Sylvie Meis bij squats. Dat is namelijk de meeste effectieve manier om van een platte kont af te raken. Wil je echt doeltreffend te werk gaan? Combineer de squats met gewichtjes heffen. Daarbij kan je beter kiezen voor een lichter gewicht en veel herhalingen want door de oefening een paar keer te doen met een zwaar gewicht creër je bombastische, korte spieren. Strechen na je work-out mag je dus zeker niet vergeten! Zo verleng je je spieren op een aangename manier.

2. Let op je eten

Naast sporten is een gezond en evenwichtig dieet van groot belang. Probeer suikers en alcohol dus tot een minimum te beperken. Voel je je wat slapjes naar een work-out? Ga dan voor een kleine maaltijd. Het is volgens Sylvie sowieso verstandiger voor meerdere kleine maaltijden te gaan per dag dan 3 hoofdmaaltijden. Zo krijg je regelmatig iets binnen en heb je minder honger.

3. Luister naar je lichaam

Een sportritme opbouwen of je dieet aanpassen doe je best op je eigen tempo. Door goed naar je lichaam te luisteren en te rusten wanneer het nodig is, hou je alles veel langer vol. ga dus niet als een bezetene uren aan een stuk sporten als je lichaam dat niet gewoon is. Langzaam opbouwen is de boodschap!

4. Een bikini scoren

Om helemaal bikiniproof te zijn, heb je natuurlijk de perfecte bikini nodig waarin jij je goed voelt. In de collectie van Sylvie Meis voor Hunkemöller is er voor ieder wat wils. Nog een lekker geurtje erbij – Sylvie lanceerde ook een eigen parfumcollectie! – et voilà! Helemaal klaar om naar het strand te gaan.

 

Op zoek naar nog meer tips voor de zomer? Zo maak je je benen summerproof in no-time. Check ook hier onze 5 tips om langer bruin te blijven. En vergeet niet hét item voor de zomer te scoren: de LWD.


Fotospecial: Bikini's van Sylvie Meis voor Hunkemöller