Zomertrend: T-shirt tijd

Een kledingstuk die je zeker in je kleerkast hebt hangen moet wel de T-shirt zijn. Hij is er in verschillende modellen, kleuren en uitvoeringen. Met deze trend sla je de bal nooit mis!

Op de catwalk zagen we bijna alle stijlen passeren: van oversized tot cropped maar ook T-shirts met leuke quotes en prints waren van de partij. Er is voor ieder wat wils, dus welke trend kies jij?

Kort Getopt

Voor de durvers onder ons: een cropped T-shirt waarbij je een klein stukje van je middenrif laat zien. Combineren kan met een hoge-taille broek, short of rok. Ga voor een marine-look met een gestreepte cropped T-shirt met leuke sandalen en een handtas in een opvallende kleur.

Meisje-meisje

Wat zeker niet in je kast mag ontbreken is een neutrale T-shirt . Breng het meisje in je naar boven en ga voor een schattige pastel roze item. Combineren kan met een mini-rokje met print en leuke sandalen.

Luid en duidelijk

Verkondig je mening in stijl en ga voor een T-shirt met catchy opschrift. Kies daarom voor een quote die volledig bij je persoonlijkheid past. Hou de rest van je outfit simpel met een jeansbroek en toffe schoenen en laat je top spreken.