Home Gezond 4 bijzondere yogalocaties
4 bijzondere yogalocaties

Bij yoga leer je zowel beter hoe je voor jezelf als voor je omgeving moet zorgen. Het helpt dan natuurlijk als die omgeving erg mooi is. Daarvoor hoef je trouwens niet meer naar het buitenland, ook in België zijn er heel wat bijzondere yogaplekken te vinden. Namasté!

1. Yoga in het museum

yoga in M HKA

Het is een nieuwe trend: yoga tussen de kunstwerken! In België kan je je matje uitrollen in het MHKA in Antwerpen. Elke tweede donderdag van de maand wordt er een les gegeven die zowel voor beginners als gevorderden prettig te volgen is. En dat voor de zachte prijs van € 3. Brusselaars kunnen in het Museum voor Schone Kunsten terecht. Reserveren is nodig!

Meer info op de website van MHKA.

2. Yoga in een designstudio

YYoga Brussel

In het hartje van Brussel ligt deze prachtige designstudio met groene filosofie. De studio werkt op groene elektriciteit, verwarming, ventilatie en werd gebouwd met duurzame en recycleerbare bouwmaterialen. Op de vloer ligt eco-bamboo en de matjes worden schoongemaakt met een natuurlijke mix van essentiële oliën.

Yyoga, Brandhoutkaai 39, 1000 Brussel

Meer info op de website van Yyoga. 

3. Yoga aan zee

yoga aan zee Nicole Leliaert

Nicole Leliaert heeft een studio in het pittoreske Lissewege. De yogazaal kijkt uit op de uitgestrekte polders, op zich al een prachtige locatie. Maar in de zomer kan je de lessen van Nicole ook op het strand volgen in Knokke-Heist, bij twee surfclubs. Het geluid van de golven geeft yoga een extra dimensie.

Meer info op de website van Nicole Leliaert. 

4. Yoga in je living

Goedele Leyssen Cat Cow yoga

Je kan natuurlijk ook gewoon in je eigen living aan yoga doen. Samen met onze gastvrouw Goedele Leyssen hebben wij een aantal filmpjes gemaakt met yoga oefeningen. Bekijk onze filmpjes op ons Youtube-kanaal.