Home Gezond 5 x gezonde én lekkere snacks
5 x gezonde én lekkere snacks

Snacken geeft ons snel een schuldgevoel, terwijl het de bedoeling is dat we van elke hap genieten. Maar niet elke snack is per definitie slecht. Wij delen vier gezonde snacks die je zeker moet uitproberen!

1. Gezond én Belgisch

Nooit gefrituurd, nooit gebakken. Deze pop.chips bevatten minder vet dan de traditionele pakjes chips. Ze worden afgewerkt met de fijnste kruiden en door de ‘pop’ techniek hebben ze ook een heerlijke smaak. Een zakje bevat slechts 95 calorieën en is in verschillende smaken beschikbaar. Bovendien bevatten ze geen bewaarmiddelen of smaakstoffen. Je zal je zeker niet schuldig voelen als je een volledig pakje op hebt! 

 

another #spicegirls reunion?

A photo posted by popchips (@popchips) on

2. Guilt-free popcorn

Glutenvrij, vegetarisch én weinig calorieën, dat is Propercorn van popcorn done properly. Klinkt als muziek in de oren! Een zakje Propercorn bevat gemiddeld 100 calorieën dus schuif die ongezonde snacks uit de weg en geniet van de verschillende originele smaken, zonder schuldgevoel. Ben je een zoetebek of hou je liever van zout? Er is voor elk wat wils!

3. Gedroogd fruit in een verrassend nieuwe vorm

Puffins: unieke, lichte en krokante fruitsnacks die bovendien lekker, gezond en laag aan calorieën zijn. Iedereen houdt van gezonde snacks, maar we hebben allemaal toch verschillende smaken. Hierover hebben ze bij Puffins goed nagedacht en uiteenlopende opties ontworpen. Van appel, banaan en aardei tot kersen en goji-bessen. Je vindt hier zeker wel je ding!

 

 

Puffinsy oficjalnie vegańskie! #vegan #puffins #thevegansociety 🙂 jupi!!!

A photo posted by Puffinsy (@puffinsy) on

4. Happy Honest Treats

Justnuts biedt gezonde tussendoortjes gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Hun handige zakjes zijn makkelijk transporteerbaar en zitten vol met voedingsstoffen waardoor je zal bruisen van energie. Wil je dat extraatje meer? Ze hebben ook tussendoortjes alleen maar gemaakt van biologisch fruit, oergraan en noten. Daarnaast hebben al hun ingrediënten iets gemeenschappelijk: ze zijn geteeld, verhandeld en verpakt met respect voor mens, natuur en omgeving.

 

 

Nieuw: makkelijk te openen 😉

A photo posted by Justnuts (@justnutstreats) on

5. Gezonde tussendoortjes makkelijk bezorgd

Met Boxbites krijg je gezonde en lekkere tussendoortjes gewoon aan huis geleverd. Hier kan je de lekkerste snacks van over de hele wereld proeven die allemaal 100% glutenvrij en natuurlijk zijn. Je kan voor slechts € 30 een proefpakket bestellen en ontdek al hun heerlijke droge fruit, noten en superfoodrepen. Krijg je de smaak te pakken? Dan kan je ook wekelijks, tweewekelijks of zelfs elke vier weken je pakket ontvangen. Geen verplichtingen want, je kunt je abonnement op elk moment aanpassen, passeren of opzeggen.