https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Gezond 7 redenen waarom inlineskaten de ideale sport is voor jou

7 redenen waarom inlineskaten de ideale sport is voor jou

7 redenen waarom inlineskaten de ideale sport is voor jou

Inlineskaten is cool. Niet enkel op SoBe in Miami, ook bij ons langs het kanaal kom je ermee weg. Span je knielappen aan, zet je helm op en blade! Deze 7 redenen zetten je gegarandeerd aan het rollen. Off you go!

 

1. Je krijgt een mooi figuur én een topconditie

Er zijn heel wat activiteiten waarmee je evenveel calorieën verbrandt als met lopen, en inlineskaten is er één van. Je bent continu in beweging en je spieren krijgen een stevige work-out zonder ze te overbelasten. Als wij jou zeggen dat je 285 calorieën per 30 minuten verbrandt én dat je billen er een pak steviger van worden, no way dat je dan nog twijfelt!

2. Je kan eindelijk een marathon knallen

Die in Berlijn bijvoorbeeld… Redactrice Lise ging er samen met haar mama en tante skaten en dat was een topervaring. Beter voor je lichaam als lopen en bovendien langer vol te houden, én die medaille is toch ook maar mooi meegenomen ;-)! Wie gaat de challenge aan volgend jaar?

inlineskaten

3. Lief voor je portemonnee

Je moet maar één keer investeren in een paar goede inlineskates en stevige bescherming. Eenmaal aangeschaft, kan je er enkele jaartjes de straat mee op!

4. Je ziet eruit als een cool-chick

Want chicks on wheels zijn gewoon super stoer… De tijd dat je die helm en knielappen gênant vond, is nu echt wel passé. Wedden dat iedereen binnenkort stikjaloers is op je sporty skate-outfit?

5. Het is leuk in groep

Inlineskaten is sociaal. In groep kan je een leuk babbeltje slaan én elkaar uit de wind houden. Hiermee bespaar je tot wel 30% energie!

6. Perfect excuus voor een vakantie naar Miami

Keep calm and go to Miami, en vergeet vooral je inlineskates niet! Want op de dijk in South Beach is skaten al jàren een echte hype. Tripje boeken dan maar?

7. Alessandra Ambrosio doet het ook

En als zij het doet…

Alessandra Ambrosio inlineskate

Zo start je met sporten

Met deze 5 sporten verbrand je de meeste calorieën
6 tips om vandaag nog te starten met sporten
Zoveel uur moet je sporten om langer te leven