Home Gezond Afslanken met ‘Het metabolisme dieet’

Afslanken met ‘Het metabolisme dieet’

Afslanken met 'Het metabolisme dieet'

Slank in 28 dagen? Lees 'Het metabolisme dieet' van Haylie Pomroy en ontdek hoe je het eten voor jou kan laten werken. Het metabolisme dieet met bekende fans zoals Jennifer Lopez, Reese Witherspoon en duizenden anderen, ziet voedsel niet als de vijand maar als je bondgenoot in de strijd tegen de kilo's.

Wat is het metabolisme dieet? 

Het metabolisme dieet steunt op het principe dat je juist door te eten je metabolisme kan aanwakkeren en zo vet verbranden. Hoe doe je dat? Niet door calorieën of grammen vet en suikers te tellen, maar door de verschillende voedingsgroepen af te wisselen.

De fases van het metabolisme dieet 

Fase 1 van het metabolisme dieet (maandag-dinsdag): veel koolhydraten en fruit

Fase 2 van het metabolisme dieet (woensdag-donderdag): veel eiwitten ene groenten

Fase 3 van het metabolisme dieet (vrijdag-zaterdag-zondag): alles van de vorige fasen aangevuld met gezonde vetten en oliën

Doordat er geen gewenning optreedt in je metabolisme, zal het sneller werken en meer verbranden. Je verliest zo gewicht, maar ook je slechte cholesterol daalt en je bloedsuikerwaarde stabiliseert. Hierdoor krijg je meer energie, slaap je beter en ervaar je minder stress.

Door het metabolisme dieet kan je in vier weken tijd liefst 10 kilo verliezen. In het boek vind je een 4-wekenplan en meer dan 50 recepten (inclusief vegetarische en glutenvrije varianten).

Het boek 'Het metabolisme dieet' van Haylie Pomroy is een uitgave van Standaard Uitgeverij en ligt op 27 maart in de winkels. Prijs: 19,95 euro

(LVH)

 

Lees ook:

6 gezonde weetjes van Pascale Naessens