Ben jij ook altijd zo druk dat je geen moment tijd hebt voor jezelf? Vind je te weinig tijd voor sport of gezond koken, maar besef je eigenlijk wel hoe ongezond dat is voor zowel je lichaam als je geest? En wil je daar iets aan veranderen? Dan ben je helemaal klaar voor de 10-daagse Self-Care Challenge van Feeling x Goedele Leyssen! Iedere dag deelt gezondheidsexperte Goedele Leyssen haar gouden tips om de gelukkigste en meest energieke versie van jezelf te worden. Vandaag verklapt Goedele je de 3 pijlers voor een gelukkig, gezond en succesvol leven. 

Self-care is niet iets wat je af en toe doet, zoals een yogales volgen, of een paar keer per maand naar de fitness gaan, of een massage boeken of jaarlijks lekker lang met vakantie gaan. Self-care is een levensstijl, een verzameling dagelijkse gewoonten en rituelen die je mentale gezondheid en welzijn ondersteunen en versterken, en die voorkomen dat je gestrest, overweldigd en uitgeput raakt. Het is iets iets dat je bewust moet integreren in je leven door van je mentale en fysieke gezondheid een prioriteit te maken, maar eens je de gewoonte te pakken hebt, zul je nooit meer terug willen naar je oude leven!

Dit artikel maakt deel uit van de self-care challenge van Goedele Leyssen & Feeling. Ontdek hier alle artikels en tips van Goedele.

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.
 

Word lid van de self-care club

Goedele Leyssen lanceert samen met Feeling een 10-daagse self-care challenge. Tijdens de challenge zal je strategieën en vaardigheden leren voor een gezond, gelukkig en succesvol leven. Ga vanavond om 20u naar De SelfCare Club op Facebook voor een korte Facebook Live waarin je een leuke oefening zal leren waar je je dag mee kunt kick-starten, en je krijgt meteen ook een extra uitdaging voor de dag erna.

Meer lezen over zelfliefde en zelfzorg? Dit artikel maakt deel uit van de self-care challenge van Goedele Leyssen & Feeling. Ontdek hier alle artikels en tips van Goedele.

Alle tips van Goedele Leyssen:

Foto: Kurt Stallaert, uit Goedeles boek Balans