‘s Werelds meest naturelle en spontane veertiger, Jennifer Aniston voelt zich fitter dan ooit. Zelf zegt ze zich nog nooit zo goed gevoeld te hebben.‘I feel better in my 40s. Not only do you feel better in your body physically, but you’re mentally better…’. En nu heeft ze ook nog eens haar gouden tips prijs gegeven!

 

 

Op haar 49ste straalt Jennifer meer dan ooit. Check maar even die abs, wauw! Maar wat doet Jennifer nu juist om zo strak te blijven? Wij weten het…

1. Ze ontbijt als een koning(in)

Voor een goede start van de dag, begint Jennifer met een gezond ontbijt boordevol proteïnen. Volgens Bon Appetit kiest ze uit 3 verschillende opties: een smoothie op basis van banaan, kersen, proteïnepoeder, amandelen, cacaopoeder en amandelmelk, eieren met avocado en toast of havermout met extra eiwit. Daarbij drinkt ze steevast een kopje citroenwater.

Zelf meer proteïnen eten? Hier vind je voedsel dat meer eiwitten bevat dan een ei.

2. Haar koelkast zit vol met gezond eten

“Ik bewaar altijd gesneden groenten in potjes in mijn koelkast“, vertelde Jennifer in een interview met Yahoo! Food. Bovendien heeft ze hardgekookte eitjes en kip in huis, en bewaart ze gezond eten in de diepvries. “Toen ik een wellnesscentrum was, kreeg ik een kopje met rode bessen. Ik was er zo dol op dat ik ze nu altijd zelf in huis heb”, vertelt ze in een interview met Women’s Health.

Lees ook hoe lang je fruit en groenten kunt bewaren in de vriezer

3. Ze zondigt slim

Ook Jennifer heeft wel eens zin om te zondigen, maar dat doet ze wel bewust. Haar favoriete guilty pleasure is pasta, maar toch probeert ze er dan een gezonde twist aan te geven. Zo is ze dol op vegetarische lasagne. “Schijven aubergine doen dienst als pasta. Vervolgens voeg je groenten en verschillende soorten kaas toe”, legde ze uit aan E! News. En als haar man Justin Theroux zin heeft in de pasta carbonara vervangt ze het echte spek door kalkoenspek, dat scheelt al een hoop.

Ontdek hier nog 5 tips voor een echte Killerbody

4. Ze eet het hele jaar gezond

“Ik laat mijn eetgewoonten nooit zo ontsporen totdat ik een resetknop nodig heb”, vertelde ze aan Yahoo Food. Ze doet niet mee aan 30-dagen-challenges of crashdiëten, geen jojo-effect dus. Ze eet het hele jaar gezond. “Eet zoveel mogelijk organisch fruit en groenten, eet weinig suiker, drink heel veel water en slaap voldoende.”

Ook slaap is heel belangrijk, want zoveel calorieën neem je meer op als je te weinig slaapt 

5. Ze doet verschillende work-outs

Jennifer is dol op yoga, maar dat is niet de enige sport die ze beoefent. “Voldoende afwisseling is dé sleutel”, zegt ze aan Women’s Health. Ze houdt van spinnen en is fan van circuit training, waarbij ze 15 minuten squads afwisselt met 15 minuten spinnen, 15 minuten lopen en oefeningen van Simone De La Rue.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer tips van celebs voor een prachtig figuur: