Home Gezond Dankzij deze 5 tips ben je in no time verlost van keelpijn

Dankzij deze 5 tips ben je in no time verlost van keelpijn

Dankzij deze 5 tips ben je in no time verlost van keelpijn

Kuch kuch, het is weer de tijd van het jaar. Naast snotteren en niezen, is keelpijn een vervelend winterkwaaltje waar je wekenlang last van kan hebben. Maar goed dus dat wij verlichting bieden! Dankzij deze 5 snelle tips wordt jouw keelpijn in no time verzacht.

 

Een middeltje tegen griep en verkoudheden vonden we al, want dit drankje doet deze ziektes meteen verdwijnen. En nu dus ook: goodbye keelpijn!

1. Hou het warm

Rust is always the answer, ook voor je keel. Ontspan je keel door hem warm te houden en draag ook als je binnen bent een sjaal of trui met rolkraag. Moeilijk om je sjaal stijlvol te dragen? Dankzij deze video weet je hem altijd juist te knopen ;-)!

2. Kalmerende thee

Kies voor een kopje gemberthee met honing. Snij een stukje verse gember in schijfjes en breng aan de kook. Giet het gele mengsel in een kopje en voeg wat honing toe voor de smaak. Tip! Laat de thee even rusten tegen je keel voor je hem doorslikt.

3. Frisse touch

Warme drankjes zijn goed, maar wissel geregeld af met koud. Een glas gekoeld water met citroen verricht wonderen voor je keel. Lees hier wat elke dag citroenwater drinken nog doet met je lichaam.

4. Gorgelen heelt

Dagelijks gorgelen helpt. Vul een glas met lauw water en voeg een theelepel zout toe, want dat reinigt je keel. Gorgelen maar!

5. Adem fresh!

Een simpel muntje heeft vaak hetzelfde effect als een keelpastille. Vergeet niet te zuigen, zo produceer je extra speeksel om je keel vochtig te houden. Snel last van een slechte adem? Lees hier wat je eraan kan doen!

Wapen je tegen de kou

Dé 10 basics die je nodig hebt om de winter te overleven
Deze stijlvolle jas is dé essential voor de winter
Sweater weather: 10 x heerlijk zachte truien