Als topmodel is élke dag fitnessen part of the job. Ook Victoria’s Angel Romee Strijd weet dat als geen ander. Het Nederlandse topmodel verklapt aan Elle US hoe ze haar work-outroutine volhoudt, wat haar favoriete tussendoortjes zijn én wie van haar collega-modellen de meest hardcore fitness-junkie is.

8 x fitnesstips by Romee

1. Blijf trainen, ook wanneer je on the road bent

“De laatste tijd train ik veel in hotels omdat ik veel op reis ben. Het is eigenlijk best leuk om af en toe helemaal alleen te zijn, je koptelefoon op te zetten, een klein work-out programmaatje te maken en het vervolgens gewoon te doen.”

2. Gebruik elke dag wellness tools

“Ik heb de infraroodsauna uitgeprobeerd en ik vond het echt heerlijk. Elke lamp heeft een verschillende kleur en doet iets anders. Daarnaast gebruik ik ook de jade roller. Ik stop hem in mijn vriezer, zodat hij extra koud is en gebruik hem ‘s ochtends, wanneer ik heel moe ben. Ik heb het idee dat het de zwelling uit mijn oogleden haalt na het vliegen of na een korte nacht.” Bij Líkami shop je zo’n jade roller vanaf mei 2018. Hij wordt samen met het facial serum van 15 ml verkocht aan 49 euro.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4 5
bekijk op één pagina

De beste oefeningen voor strakke billen

SOURCE: Elle US