Home Gezond Dit doet Jennifer Lawrence om haar killer body te behouden

Dit doet Jennifer Lawrence om haar killer body te behouden

Dit doet Jennifer Lawrence om haar killer body te behouden

Dat Jennifer Lawrence een killer body heeft, daar zijn we het over eens. Maar hoe doet ze dat? Haar personal trainer Dalton Wong klapt uit de biecht en deelt zijn beste tips om in shape te blijven. En Jennifer zou Jennifer niet zijn, moesten die niet heel erg haalbaar zijn. 

1. Drink voldoende

Het lijkt zo eenvoudig, maar toch is voldoende drinken écht super belangrijk. De personal trainer van Jennifer adviseert zelfs om een beetje zout aan je water toe te voegen, maar ook citroenwater of kokoswater is goed om gehydrateerd te blijven. Heb je er nog moeite mee om voldoende water te drinken? Check dan hier onze tips

2. Hou je porties in de gaten

Jennifer Lawrence maakt er geen geheim van dat ze fan is van pizza, én van maccaroni met hesp en kaas én van gefritueerde kip. Wat haar geheim is? Plunder niet het hele buffet maar eet van alles een beetje. Ga je op restaurant? Kies dan ofwel een voorgerecht, ofwel een dessert. Evenwicht is key. Check trouwens ook onze tips om op restaurant te gaan, zonder bij te komen. 

3. Slaap voldoende

Wanneer je vaak op reis gaat of lange dagen maakt, moet je voldoende slapen. Dit geeft je lichaam de kans om te herstellen. Een power nap kan ook wonderen doen.

4. Sport met plezier

Jennifer moet natuurlijk veel sporten voor haar job, daarom is het belangrijk dat ze er plezier in heeft. Ga dus op zoek naar een vorm van beweging die jij leuk vindt, zo voelt het niet aan als een opgave.

5. Jennifer houdt van chocolade

Hou je echt van chocolade? Ga het dan zeker en vast niet volledig uit je dieet schrappen, geniet ervan met mate en kies voor donkere chocolade.

6. Hou je stress-level onder controle

Dit kan écht overal doen, let op je ademhaling en adem rustig in door je neus en uit door je mond. Hierdoor voorkom je dat je uit pure stress naar een reep chocolade of een zakje chips zal grijpen.

 

Nog meer tips van celebs? Lees hier het geheim van Jennifer Aniston voor een slanke lijn en check hier wat op het menu staat van topmodel Gisele Bündchen.