Home Gezond Dit drankje houdt de huid van Gwyneth Paltrow rimpelvrij

Dit drankje houdt de huid van Gwyneth Paltrow rimpelvrij

Dit drankje houdt de huid van Gwyneth Paltrow rimpelvrij

Bij bouillon denken wij meteen aan een soep, gezond en lekker gezellig op een koude winterdag. Maar er is nu ook een “nieuw” soort bouillon razend populair bij celebrities, een wondermiddeltje dat ervoor zorgt dat je rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon (als we Gwyneth mogen geloven toch). En wij doen alles om er mooier uit te zien, ja toch?

 

Die anti-aging bouillon of bone broth, het favoriete drankje van menig celeb die vecht tegen veroudering. Onder andere Salma Hayek en Gwyneth Paltrow kwamen eerder al uit voor het regelmatig sippen aan een cup met de bouillon.

Ook deze drankjes doen wonderen voor je!

Gezonde “botten”

In het drankje zit een enorm hoge concentratie van collageen, dat is een stof die ervoor zorgt dat je huid soepel blijft. Ook calcium en magnesium, stoffen die vaak tekort schieten in ons dagelijks dieet, vind je terug in de bone broth. Gezond is het wel.

Dus heb je een grauwe huid of ben je simpelweg op zoek naar een nieuw anti-aging middeltje: laat kippen-, lams- of runderbotten enkele uren pruttelen en ook jij kan genieten van de fameuze bone broth. Voeg er wat groentjes aan toe of incorporeer de broth in een saus. Heerlijk, toch?

In de Verenigde Staten (die Amerikanen zijn ons vaak een stapje voor) kan je de soep wel al kant-en-klaar verkrijgen in de supermarkt:

Nog meer tips: