Home Gezond Dit staat op het menu bij 5 supermodellen

Dit staat op het menu bij 5 supermodellen

Dit staat op het menu bij 5 supermodellen

Let’s be honest, wie wil er nu geen stralend en gezond lijf à la Gisele Bündchen en Miranda Kerr? Dit zijn de vijf gezonde levensstijlen achter ‘s werelds mooiste lichamen. De moeite om zelf eens uit te proberen, because it’s worth it!

 

1. Gisele Bündchen: een dieet op basis van planten

Gisele Bündchen

Het dieet van Gisele Bündchen en Tom Brady werd op punt gesteld door persoonlijke chef Allen Campbell en bestaat uit bijna 80 procent groenten. Het wordt aangevuld met volkoren producten zoals gierst en quinoa en mager vlees zoals eend en wilde zalm. Naast deze do’s zijn er ook veel don’ts in hun voedingspatroon. Zo vermijden ze onder meer witte suiker, witte bloem, jodiumhoudend zout, caffeine en paddestoelen.

2. Lily Aldridge: Sakara-voeding aan huis

Lily Aldridge

Voor ‘supervoeding’ zonder te hoeven shoppen of doseren, grijpen veel celebs naar het Sakara-dieet. Dit merk levert verse maaltijden aan huis van een organisch en vegetarisch ontbijt tot je lunch en avondeten. Ook de drankjes worden bij het pakket geleverd. Het enige wat je hoeft te doen is het deksel openen en genieten.

3. Carolyn Murphy: het alkaline dieet

Carolyn Murphy

Het alkaline dieet raadt het gebruik van zure voeding af om de pH waarde van het lichaam te veranderen. Door het verorberen van fruit, groenten en noten en het mijden van vlees, vis, zuivel, eitjes, graan en alcohol zou je jezelf beter in je vel voelen. Carolyn Murphy is trouw aan het alkaline water en beoefent transcendente meditatie om haar lichaam in balans te brengen.

4. Miranda Kerr: het dieet op basis van bloedtype

Miranda Kerr

Natuurgeneeskundige Dr. Peter J. D’Adamo ontwierp een dieet op basis van de vier bloedtypes (A, B, AB en O). Hij raadt mensen aan om vegetarisch te eten maar maïs, volkoren en bepaalde soort bonen te mijden. Hoewel het dieet op veel controverse botst, hebben gebruikers van het type A dieet zoals model Miranda Kerr een aanzienlijk lagere BMI, tailleomtrek, bloeddruk, cholesterol en insulinegehalte.

5. Bridget Malcolm: het veganistisch dieet

Bridget Malcolm

Veel sterren volgen dit dieet, van Beyoncé tot Victoria’s Secret model Bridget Malcolm. Dit voedingspatroon is vrij van alle dierlijke producten. ‘Toen ik veganistisch werd, hoorde ik van verschillende mensen dat ik een gezonde gloed uitstraalde’, zegt Bridget Malcolm. Ze werd vorig jaar dan ook ‘PETA Australia’s Sexiest Vegetarian of 2015’. Genoeg redenen dus om voortaan voor vegan te kiezen!

 

Nog meer tips voor een killer body zoals deze supermodellen:

Dit doet Jennifer Lawrence om haar killer body te behouden

6 manieren om een hongergevoel tegen te gaan

Dit is de meest effectieve manier om gewicht te verliezen

Dankzij dit product blijf je slank