Home Gezond Dit strikte vakantiedieet volgen de Britse royals

Dit strikte vakantiedieet volgen de Britse royals

Dit strikte vakantiedieet volgen de Britse royals

Wij zijn vaak jaloers op de royals: mooie designer kleding, prachtige middeleeuwse kastelen en uitnodigingen voor de meest exclusieve evenementen. Nu is er één ding waar wij totáál geen groen monster van worden: het strenge dieet dat de Britse royals moeten volgen wanneer ze in het buitenland verblijven.

Culinaire maatregelen

Je zou denken dat je álles mag als je de prins of prinses van Groot Brittannië bent. Fout gedacht! Kate en William (en de rest van de familie) moeten zich houden aan enkele strikte regels betreffende de inhoud van hun bord. En nee, het heeft niets te maken met het behouden van hun royal lijntje.

Een lekkere paella of pasta alle vongole moeten de Britten aan hun voorbij laten gaan, want het koppel mag enkel binnenshuis schaaldieren eten. Ook een kortgebakken steak is verboden terrein en moet zonder fout terug naar de keuken worden gestuurd. Zélfs een glaasje kraanwater is een no-go.

Ook in Polen zal het vlees goed doorbakken zijn geweest…

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tight schedule

Vreemde regels, niet waar? Wel, er is wel degelijk een logische verklaring voor. Wanneer de royals in het buitenland vertoeven moeten ze namelijk een strak schema volgen. Een voedselvergiftiging – door bijvoorbeeld slecht doorbakken vlees of bacteriën in het kraantjeswater – zou hun gedetailleerde planning in de war kunnen brengen. En laat dat nu het ergste zijn wat er kan gebeuren…

Meer nieuws over de Britse royals: