Voel je je vaak moe en lusteloos? Eet je nog te vaak ongezond? Wil je enkele kilo’s kwijt? Dan ben je hier aan het juiste adres. De komende week loodst Claudia Van Avermaet je door haar 30-dagenplan – ‘Get Stronger voor een gezond, strak en energiek lichaam en delen wij tal van gezonde recepten op onze website. Klinkt goed? Maak dan snel een Feeling-account aan en lees alle artikelen op deze overzichtspagina.

 

De 3 fases uit het 30-dagenplan van Claudia Van Avermaet

Fase 1: the clean-up

In de eerste fase zuiver je je lichaam. Je combineert workouts met gezonde voeding. “Ik hou niet van de term detox, je lichaam reinigt zichzelf. Maar omdat we door de voedingsindustrie zoveel ter beschikking hebben, eten we soms te veel. De eerste fase is eigenlijk een soort van reset van je lichaam, je geeft je darmen even de tijd om tot rust te komen en een goede spijsvertering aan te houden.”

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

fit en slank 30 dagenplan Claudia Van Avermaet

Wil jij het 30-dagenplan Get Stronger ook uitproberen? Dan ben je hier aan het juiste adres. De komende week legt Claudia Van Avermaet haarfijn uit je aan de slag kan gaan met haar plan. Alle artikels over het 30-dagenplan Get Stronger kan je met je Feeling-account op deze overzichtspagina lezen.

 

Meer gezonde tips: