Voel je je vaak moe en lusteloos? Eet je nog te vaak ongezond? Wil je enkele kilo’s kwijt? Dan ben je hier aan het juiste adres. De komende week loodst Claudia Van Avermaet je door haar 30-dagenplan – ‘Get Stronger‘ voor een gezond, strak en energiek lichaam en delen wij tal van gezonde recepten op onze website. Klinkt goed? Maak dan snel een Feeling-account aan en lees alle artikelen op deze overzichtspagina.

 

 

Proficiat met je nieuwe boek. Je creëerde het 30-dagenplan om terug fit te worden en gaat de komende week onze lezeressen hier ook bij helpen. Maar hoe werkt het precies?

“Het is een 30-dagenplan om de meest fitte versie van jezelf te worden, en (terug) een gezond en sterk lichaam te krijgen. Sommige mensen gebruiken het om af te vallen, en dat kan zeker, maar het is niet perse nodig. Ik vind het absoluut geen dieet, want ik geloof niet in diëten. Je hoeft geen voedingsgroepen te schrappen of enkel nog sapjes te drinken. Wat je wel doet: luisteren naar je eigen lichaam en zijn noden, gezond eten en voldoende bewegen.”

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

fit en slank 30 dagenplan Claudia Van Avermaet

Wil jij het 30-dagenplan Get Stronger ook uitproberen? Dan ben je hier aan het juiste adres. De komende week legt Claudia Van Avermaet haarfijn uit je aan de slag kan gaan met haar plan. Alle artikels over het 30-dagenplan Get Stronger kan je met je Feeling-account op deze overzichtspagina lezen.

 

Meer gezonde tips: