Home Gezond Gezond in 5 dagen
Gezond in 5 dagen

Tao en Starmeal slaan de handen in elkaar door het "5 days of health" programma  de wereld in te roepen. Hun sleutel tot voor een goede gezondheid is een evenwichtig weekmenu gecombineerd met een bewegingsprogramma.

Het succes van Starmeal begon pas echt toen ze in 2003 hun producten promootten op Rock Werchter. De Tao-drankjes vullen de Starmeals perfect aan. Op die manier ben je volledig in evenwicht. Dat beaamt Justine Henin, een van de ambassadrices van het 5 days of health programma. Na haar carrière als professioneel tennisster is fitheid en energie nog steeds belangrijk in haar leven. Dat is precies waar het programma voor staat. Één het is nog leuk ook volgens Justine. Ze is niet de enige die meewerkt aan het programma. Sporters zoals Tom Boonen en Tia Hellebaut hebben een favoriete maaltijd uit het gamma.

60 procent gelukkiger

De maaltijden zijn perfect voor wie gezond wil eten. Starmeal heeft ook oog voor glutenvrij eten of vegetarisch. Er is voor elk wat wils. In de Tao-drankjes zijn geen kunstmatige suikers toegevoegd en zitten er genoeg vitamines in om de hele dag door te komen.

De afgelopen maand namen honderd studenten van de KU Leuven deel aan een onderzoek rond 5 days of health. De resultaten waren verbluffend. Wel 60 procent van de studenten voelde zich gelukkiger en beter in hun vel dankzij het vijfdaagse programma. Daarvan voelde 40 procent zich energieker en zelfverzekerder en wel 37 procent meer ontspannen.