Home Gezond Heerlijk: 5 x verfrissend infused water

Heerlijk: 5 x verfrissend infused water

Heerlijk: 5 x verfrissend infused water

Dagelijks 1,5 liter water drinken is ontzettend belangrijk. Water reinigt ons lichaam en houdt het gehydrateerd, maar kan al snel gaan vervelen en dus grijpen we naar frisdranken die heel veel suikers bevatten. Niet echt een goede keuze. Om je water wat interessanter te maken, kun je er fruit aan te voegen. Infused water is extra gezond! Met deze 5 combinaties kom je zeker en vast aan 1,5 liter water pet dag.

 

Deze combinaties van fruit in je water zullen je gegarendeerd doen verlangen naar meer!

1. Aardbei en kiwi

De combinatie van aarbei en kiwi in gekoeld water is super lekker én versterkt je immuunsysteem. Laat het fruit minstens een half uur in het water infuseren in de koelkast. Na het drinken eet je de aarbeien best op want ze worden al snel papperig. Kiwi kun je gerust nog een keertje gebruiken in een nieuwe beker infused water.

2. Komkommer, limoen en citroen

Komkommer, limoen en citroen boosten je energielevels. Dus zit je in dipje? Dan moet je voor deze combinatie gaan. Voor extra veel smaak kan je de limoen en citroen uitpersen en het sap bij het water toevoegen. Enkel nog de komkommer in stukjes snijden en even laten afkoelen in de koelkast. Klaar!

3. Sinaasappel en bosbessen

Dit is een gouden combinatie! Voor het lekkerste water maakt je deze combinatie best een dag op voorhand. Dan kunnen de stukjes sinaasappel en de bosbessen goed in het water intrekken.

4. Watermeloen en munt

Op zoek naar een echte dorstlesser? Laat stukjes watermeloen een uur in je water intrekken. Voeg een paar blaadjes munt toe voor extra verfrissing.

5. Ananas en sinaasappel

Een tropische mix is deze combinatie van ananas en sinaasappel in je water. Deze combinatie doet wonderen voor je huid en is de ideale vervanger van een cocktail op een warme zomerdag.

Lees ook:

9 tips om aan sugar cravings te weerstaan

5 goede redenen om elke dag 1,5 liter water te drinken

Bekijk hier de leukste glazen om infused water uit te drinken