Kate Hudson is niet alleen een populaire actrice. Ze ziet er ook nog eens stralend uit en is auteur van het boek ‘Pretty Happy: Healthy ways to love your body‘. In een interview verklapt ze wat we moeten weten over haar strakke vormen.

Dat Kate Hudson een prachtig lichaam heeft, zal niemand ontkennen. Ze krijgt er dan ook regelmatig vragen over, die ze in een artikel graag beantwoordt.

“Kopieer niet”

“Iedereen vraagt me hoe ik mijn lichaam behoud. En mijn antwoorden worden vaak fout geciteerd. Zo schrijft de ene dat ik 2,5 uur per dag train, anderen zeggen dan weer dat mijn dagelijkse work-outs 20 minuten duren. Ik zou ook veganist zijn of zelfs enkel rauw voedsel eten. Sommige dingen zijn waar, andere zijn onzin”, vertelt ze. “Maar eigenlijk maakt het niets uit. Wat je kunt geen gezonde levensstijl vinden waarmee je echt gelukkig bent, door gewoon iemands gedrag te kopiëren. Bovendien kun je niet zomaar je levensstijl veranderen door opeens gezonder te eten”, klinkt het.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hudsons Geheim

Haar grootste geheim voor een gezond lichaam? Consistent zijn. Een gezonde geest in een gezond lichaam heb je niet zomaar opeens. Het vraagt tijd en geduld. Het overkomt je wanneer je niet té veel druk op je schouders legt en wanneer je je steeds energieker en beter voelt, en daarom écht plezier uithaalt uit je nieuwe levensstijl. En dat slaat op alles: eten, gezondheid, beweging en mindfulness.”

Lees ook: 6 signalen dat je stress hebt zonder dat je het weet

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Haalbare doelen

Volgens haar is het belangrijk jezelf haalbare doelen op te leggen. “Als je jezelf oplegt om iedere week een kilogram af te vallen, kun je gedemotiveerd geraken omdat je slechts 1.200 calorieën per dag mag eten en constant moet sporten. En wie wilt dat nu? Start dus met kleine dingen en voer ze consistent uit. Je zult op het punt belanden dat je het écht leuk begint te vinden. Maar geduld is dé sleutel, want het duurt even vooraleer je brein en lichaam op hetzelfde niveau zitten.”

Lees ook: Daarom is calorieën tellen écht geen goed idee

Niet perfect is ook goed

Niet perfect is ook goed. Perfectie bestaat niet en het is een subjectief begrip. Het is eerder belangrijk dat je je goed voelt en dat je respect hebt voor je lichaam. Want je emotionele welzijn is minstens even belangrijk dan een strak lichaam.”

Meer artikels voor een gezonde levensstijl: