Graag wat meer groenten op het menu, maar weinig inspiratie? Deze boeken staan boordevol recepten met groenten. Lekker én gezond.

 Voedzaam en snel saladeboek

Een salade is zowat het meest handige gerecht als je veel groenten op het menu wilt. Maar constant dezelfde salade gaat al snel vervelen. Jennifer & Sven ontwikkelden 50 heerlijke salades voor thuis, onderweg en op kantoor. Smakelijk!

Groente & fruit

Wie denkt dat je met groenten en fruit geen lekkere maaltijd op tafel kunt toveren, heeft het grondig mis. In ‘Groente & Fruit’ vind je heerlijke recepten met groenten en fruit uit alle seizoenen.

Groenten

De Italiaanse chef Antonio Carluccio wordt ook wel eens de godfather van de Italiaanse keuken genoemd. ‘Groenten’ bevat 120 gloednieuwe recepten van het icoon. Om duimen en vingers bij af te likken.

80 koolhydraatarme recepten met de spiraalsnijder

Dé tip voor meer groenten op het menu? Vervang je koolhydraten door groenten. Heerlijk én gezond. In dit boek vind je 80 recepten boordevol gezonde groenten om duimen en vingers bij af te likken.

Eat Vegan

In de veganistische keuken staan groenten centraal. Nog niet overtuigd dat veganistisch niet saai is? Dan zal dit boek dit zeker doen. Het staat boordevol lekkere veganistische recepten. 

Meer artikels over eten: