Aerial Yoga, ofte: yoga in de lucht. Toen ik ervan hoorde en het absoluut wilde uittesten, had ik geen idee waaraan ik begon. Nu ja, ik wìst dat je er lenig voor zou moeten zijn, sterk, handig en misschien moest je er ook wel wat ervaring voor hebben… Ik, zonder één van deze uitzonderlijke talenten, richting Van Trierstraat in Antwerpen.

Dance meets yoga

De locatie op zich is 100% zen… Achter een oude poort ligt letterlijk een oase van rust. Je komt binnen in een prachtige open ruimte waar rustgevende muziek rinkelt op de achtergrond en lesgeefster Heidi je met een lieve lach staat op te wachten.

Heidi Wittevrongel was een gepassioneerde danseres tot in 2014 de voorste kruisband en meniscus van haar rechterknie scheurden tijdens een les. In haar herstelperiode van twee knieoperaties ontdekte ze een nieuwe passie: yoga. Ze trok in 2015 naar New York, waar ze voor het eerst een les Aerial Yoga volgde, dé perfecte link tussen dans en yoga. Je ervaart dezelfde flow, vrijheid en geluk van het dansen en zet tegelijkertijd lichaam, adem en geest centraal. Heidi volgde een opleiding in Nederland en bracht Flying Yoga naar België. Sinds 21 januari 2018 vliegt ze met haar leerlingen door Zaal Van Trier in Antwerpen.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4
bekijk op één pagina

Aerial Yoga – Zaal Van Trier (Van Trierstraat 40 in 2018 Antwerpen). Lessen op maandagavond, één om 18u30 en één om 20u00. Vanaf 18 april ook op woensdagavond om 20u. Een losse les kost € 17, voor 5 beurten betaal je € 80, 10 beurten kosten € 150. Er hangen 14 doeken voor evenveel acrobaten ;-).

Meer sporttrends