CrossFit is een ding, en omdat webredactrice Lise Milbou graag mee is met de trends kon ze deze niet negeren. Flink wat moed voor nodig wel, én een paar nieuwe sportschoenen. Want zonder stevige stappers (zeg maar: lopers) komen die box jumps écht niet goed.

Benieuwd van welke sport je nu écht de mooiste billen krijgt? Ontdek het hier (het is zelfs wetenschappelijk bewezen!).

Perfect catch

Bij CrossFit kweek je kracht en conditie om alledaagse activiteiten eenvoudiger aan te kunnen. Bleek hoognodig want al bij de eerste oefening (die op de bilspieren werkt) schoot m’n okselspier volledig uit de haak. Gevolg? OUT voor de rest van de les. Om mezelf van een tweede kwaal te besparen (kwestie van geen bilblessure te krijgen bij een oksel-oefening), koos ik mezelf een nieuw paar loopschoenen uit. Catch? De nieuwe Adidas UltraBOOST X.

Hemels zachte zool

Geen unisex schoen (de zachtgrijze en blauwe kleur is écht wel vrouwelijk) en helemaal m’n ding qua design, want het soepel materiaal sluit zich perfect rond mijn voet. Nog een pluspunt? De smalle hielkap achteraan, die opvallend extra steun biedt bij het rondje joggen tijdens de opwarming.

Maar de cherry on the cake blijft toch de duurzame zool, waaraan deze loopschoen haar BOOST-achtervoegsel heeft te danken. Hij bevat kleine witte capsules die meeveren bij het afzetten van de grond. Hierdoor krijg je extra demping en energie die je nooit meer wil missen (kijk naar mij: ik hou ‘s avonds na m’n training m’n Ultra’s aan tot ik ze verplicht moet uitdoen om geen brokken te maken in bed). Ik overdrijf écht niet, als je deze loopschoen test, begrijp je meteen wat ik bedoel ;-).

De nieuwste Adidas UltraBOOST X
€ 179,95 – Hier kan je ‘m shoppen

Weetjes over sporten