Home Gezond Zien: de killerbody van Nathalie Meskens

Zien: de killerbody van Nathalie Meskens

Zien: de killerbody van Nathalie Meskens

Nathalie Meskens en haar killer body is hét gespreksonderwerp in BV-land en ook wij staan versteld. Zeker nu ze haar resultaat van gezond eten en een bokstraining in volle glorie op Instagram toont. Speechless.

Lees ook: dit is hét geheim van de slanke lijn van Nathalie Meskens

Mens sana in corpore sano

Het geheim van de slanke lijn van Nathalie Meskens? Geen speciaal dieet of eetstoornis, maar een gezonde levensstijl en veel sport. Anderhalf jaar geleden verdiepte Nathalie zich in de boeken van Pascale Naessens en ging ze veel gezonder eten. Verder liet ze zich testen op intoleranties. “Als ik pasta heb gegeten, krijg ik een opgeblazen buik. Van tarwe krijg ik dan weer een suikerdip waardoor mijn energiepeil zakt. Nu heb ik veel meer energie én voel ik mentaal beter”, aldus Nathalie. Wij zijn natuurlijk al langer fan van de gezonde levensstijl van Pascale Naessens. Lees hier hoe je zelf aan de slag kan gaan met de pure keuken van Pascale.

Op professioneel vlak is ze namelijk aan het knallen. In haar nieuwe VTM-reeks ‘Little Big Shots’ kruipt ze in de rol van tv-mama en tijdens de opnames van de Vlaamse film ‘Pippa’ neemt ze het stuntwerk volledig op zich. Ook haar eigen muziekshow ‘Meskens in Motown’ is in volle ontwikkeling én van het nieuwe ‘Tegen de Sterren Op’ seizoen mogen we weer heel wat verwachten. You go, Meskens!

A post shared by Nathalie Meskens (@messenbak) on

Wil je zelf ook de gezonde levensstijl van Nathalie Meskens proberen? Lees dan ook:

Gezond eten à la Pascale Naessens: zo begin je eraan

3 lekkere, lichte recepten à la Pascale Naessens