Delphine Steelandt is sportinstructrice en voedingsdeskundige. Ze ontwikkelde het programma 100 Days Of Dedication, dat de ultieme balans vindt in gezonde voeding, veilig en uitdagend sporten en bewegen en het creëren van de juiste mindset. In haar boek #Fitbody leert ze ons hoe we in 100 dagen en in 3 fases een steviger en strakker lichaam krijgen. En dat dankzij recepten en oefeningen. Aan Feeling verklapt ze drie dagen lang enkele van haar gouden tips voor dat droomlichaam. Vandaag verklapt ze ons hoe we nu al aan onze voornemens kunnen werken.

2019 wordt ons jaar

We gaan binnenkort terug het nieuwe jaar in en de meeste mensen hebben dan een heel pak nieuwe goede voornemens. De koploper van de goede voornemens is ongetwijfeld de start van een nog gezondere en betere levensstijl dan het jaar ervoor.
Ik moet het je natuurlijk niet vertellen dat het dikwijls een gepuzzel is om alles te bolwerken. Laat staan dat je dan nog tijd zou hebben om elke dag een ander recept te maken en te hollen naar de sportschool om daar aan ons lijf te werken. Het is soms moeilijk te combineren.

Tijd om het dit jaar anders aan te pakken: maak het jezelf makkelijker dan vorig jaar. Gezond koken is eigenlijk helemaal niet moeilijk!

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4
bekijk op één pagina
Meer gezonde tips voor 2019: