Home Hotspots Beauty Gent SOAVE Beautybar: dé referentie voor de gevoelige huid

SOAVE Beautybar: dé referentie voor de gevoelige huid

SOAVE Beautybar: dé referentie voor de gevoelige huid

De producten van Histomer zorgen voor een continue celvernieuwing waardoor het merk pionier is in huidtransformerende gelaatsverzorgingen.

Wat kan je er vinden? Soave betekent rustig en zachtaardig, en dat is precies waar de behandelingen in deze Gentse Beautybar voor staan. Je kan er genieten van een rustgevende behandelingen om alle stress achter jou te laten.

Uniek omdat: in een ontspannen sfeer geniet je van verschillende behandelingen, waarbij gefocust wordt op relaxatie, huidverbetering, energie en een hersteld evenwicht. Met de verzorgingsproducten van Histomer -op basis van plantaardige stamcellen– en Jojoba care – Een natuurlijk, ecologisch, lokaal verzorgingsmerk vrij van bewaarmiddelen, parfum en parabenen – is er een brede waaier aan verzorgingen mogelijk, waardoor er voor elk huidtype een aangepaste verzorging kan aangeboden worden. Naast gelaatsverzorgingen kan je hier terecht voor gespecialiseerde voetverzorgingen, lichaamsverzorgingen, massages, epilaties, manicure, gelish & make-up.

SOAVE Beautybar Gent

SOAVE Beautybar Gent

SOAVE Beautybar Gent

Jef Vandermeulenstraat 105
9000 Gent

Bekijk op Google Maps