Knokke is een interieurzaak rijker! Geraldine Van Heuverswyn steunt lokaal, en kiest voor 100% Belgisch design.

Wat is het? Interieurontwerpster Geraldine Van Heuverswyn opende in Knokke zonet haar nieuwe shop vol designtoppers. Daarnaast showt ze er voor het eerst ook haar eigen designcollectie en artistiek werk. De gemene deler van al dat moois is de unieke vormentaal. Het interieuruniversum van Geraldine is minimalistisch, tactiel en hyperelegant.

Uniek omdat: Geraldine de Belgische economie steunt door exclusief Belgisch design aan te bieden. De shop is een persoonlijke selectie van bezielde, exclusieve meubels en objecten van Belgische designers, zoals Benoit Viaene, Thomas Serruys, Delphine Cobbaert, Studio Loho, Atelier Fontein, enzovoort. Het resultaat is een minimalistisch interieuruniversum dat niet alleen veel sfeer, maar ook tactiliteit uitstraalt. Aardse kleuren, natuurlijke materialen en boeiende texturen verbinden alle stukken tot één harmonieus geheel.

Ook Geraldines eigen collectie ‘Minimal’ past perfect in de nieuwe shop. De interieurontwerpster maakte gretig gebruik van de lockdown en van de zomer om alle creaties in haar hoofd eindelijk tot uitvoering te brengen. Haar signatuur is duidelijk zichtbaar. Een dagbed, keramiek, verlichting en zelfs een hangende tafel: stuk voor stuk zijn het unieke, tijdloze en hyperelegante blikvangers met slimme en verrassende uitsparingen in het design en doordacht gebruik van materialen zoals (gebrand) hout, natuursteen, email of inox en gespannen touw. Daarnaast bestaat ‘Minimal’ ook uit artistiek werk waar Geraldine de voorbije jaren aan werkte. In geheel dezelfde, kenmerkende stijl kregen ook haar abstracte werkjes met kleurvlakken en touw een plek in de shop.

Ook online: wil je graag online shoppen, dan kun je terecht op de webshop. Geraldine verzamelt er items die minder dan 1.000 euro kosten. 

Geraldine Van Heuverswyn

Geraldine Van Heuverswyn

Geraldine Van Heuverswyn: uit haar eigen collectie

Geraldine Van Heuverswyn