Fïnley, de frisdrank voor volwassenen, opent nu vrijdag 11 mei officieel zijn tijdelijke Flagship Bar in de Wilde Zee in Antwerpen. Bedoeling is horecaprofessionals én consumenten te laten kennismaken met vier nieuwe Fïnley Premium Mixers die het merk zopas lanceerde. Tijdens de week vinden er masterclasses plaats voor de horecasector, op vrijdag en zaterdag, tussen 16 en 21 uur, wordt de pop-up een stijlvolle weekend-aperobar voor iedereen.

 

Wat kan je er vinden? Fïnley kende je natuurlijk al als caloriearme frisdrank-met-een-twist, maar onlangs presenteerde het merk maar liefst zes nieuwe innovaties: twee nieuwe smaken binnen het fruitige assortiment (citrus-granaatappel & ananas-komkommer-munt) en vier premium mixers om straight te drinken of te mixen met alcohol: Tonic Water en Ginger Ale (lekker toegankelijk) en Sea Salt Lemon en Muscovado Twist (heerijk eigenzinnig).

Uniek omdat: Al die smaken kan je deze maand in Antwerpen gaan ontdekken in het unieke decor van de gloednieuwe Fïnley Flagship Bar. De Fïnley Flagship zal elke vrijdag van mei een Fïnley Friday presenteren, een gezellige afterwork apero. Op zaterdag (met uitzondering van 26 mei) organiseert het merk een Finley Apero, een aperitiefmoment om passerende shoppers verfrissing te bieden en een avondje uit in ‘t Stad op gang te trekken. Antwerpen heeft vanaf nu dus een nieuwe hotspot om het weekend in te zetten! Professionele bartenders zorgen voor verrassende cocktails, tussen leuke beats door natuurlijk, en… het eerste drankje is van het huis! Tsjin-tsjin!

Tijdelijke Flagship Bar in Antwerpen: Finley

Tijdelijke Flagship Bar in Antwerpen: Finley

 

Tijdelijke Flagship Bar in Antwerpen: Finley