Antwerpen is een nieuwe ‘lokale hotspot’ rijker: bij Local Store 2000 kan je in een eclectisch interieur met veel groen, vintage opgemaakte meubels en wat Scandinavisch industriële decoratie-elementen rustig genieten van een eerlijk kopje koffie of een healthy lunch.

Wat kan je er vinden? Op de scheiding van de Antwerpse Oudaan en de Lange Gasthuisstraat, ligt sinds enige tijd een leuke ‘glazen koepel’ waarin de het hippe Local Store 2000 zich gevestigd heeft. De opzet van de hotspot: lokale producten en labels een hart onder de riem steken door die in hun shop aan de man te brengen. Local Store is echter niet alleen een ‘store’ in de klassieke zin van het woord, maar is ook een koffie- en ontbijtplek waar je bovendien kan genieten van een zalig groene en healthy lunch.

Een biowrap met pesto en Serranoham, een ‘assortiment Middelheim’ met drie soorten bruin brood hummus, gegrilde groenten, verse kaas met gerookte zalm en komkommer en oude kaas met uienchutney en gemengde scheuten of een stukje frangipanetaart met appel en rabarber; bij Local Store kan het allemaal.

Uniek omdat: het interieur zo groen, fris en hip tegelijk aanvoelt, ook het aanbod aan lunch- en ontbijtgerechtjes dat is, en het concept van de store nog eens ‘open, eerlijk en lokaal’ is ook. Een échte must-visit voor wie tijdens het shoppen door nood heeft aan een welverdiende break.

Ontdek ook: Moss: brunchen in een prachtig Scandinavisch interieur op ‘t Antwerpse Zuid

Local Store Antwerpen

Local Store Antwerpen

Local Store Antwerpen

Local Store Antwerpen

Local Store Antwerpen

Local Store Antwerpen

Local Store Antwerpen

 

Everdijstraat 20
2000 Antwerpen