Midden mei kreeg de levendige Kastelijnwijk in Elsene, aan het Drievuldigheidsplein,
er een nieuw restaurant bij. De naam? Grizzly, een supergezellige gastro-pub  waar je de klok rond iets kunt eten of drinken.

Wat kan jer er vinden? Grizzly beperkt zich niet tot één bepaalde keuken. De kaart varieert naargelang de seizoenen en kan evengoed een typische Amerikaanse burger of een mergpijpje vermelden als een zeebaarsfilet in een kruidenkorstje die herinnert aan de laatste vakantie in Sicilië. De gerechtjes zijn er voor elke honger en voor elk verlangen. Elk excuus is goed om Grizzly te ontdekken, wanneer ook!

Uniek omdat: Olivier, de uitbater, trok door America, Australië en Engeland en stelde vast dat er in Brussel nog geen leuke stek was waar je 7/7 kunt ontbijten, lunchen en dineren. De gastro-pub heeft met zijn kleurrijke bistronomische keuken veel weg van een bistro, maar ook van een gezellige bar waar je in alle eenvoud kunt chillen. De ligging is ideaal: de drukke Kastelijnwijk met zijn eclectisch, jong en dynamisch publiek dat zich verheugt op een plek die de sfeer van het “kleine dorp” perfect uitstraalt.

Grizzly Brussel

 

Grizzly Brussel

Drievuldigheidsplein 10
1000 Brussel

Bekijk op Google Maps