Na Brussel vind je de Zweedse conceptstore ARKET, onderdeel van de H&M-groep, nu ook in Antwerpen.

ARKET opende zijn eerste winkel op Regent Street in Londen in Augustus 2017. Vandaag, bijna twee jaar later, telt de keten maar liefst 18 winkels in het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Duitsland, Denemarken, Nederland en natuurlijk België.

Wat kan je er vinden? Bij ARKET koop je minimalistische kleren voor het hele gezin, accessoires en allerlei moois voor in je interieur. Zowel van hun huismerk als van zorgvuldig geselecteerde labels. Allemaal in een gestroomlijnd, Zweeds design. Als sinds hun eerste collectie hechten ze veel belang aan kwalitatieve en duurzame kleding. Alles bij ARKET is gemaakt om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten.

Uniek omdat: Naast shoppen kan je er net als in Brussel ook terecht in het ARKET café voor een lekkere lunch of een gezellige koffie met kaneelrolletjes. Het café is gebaseerd op de principes van het New Nordic Food Manifesto. Het menu weerspiegelt de freshness en simplicity die we met Zweden associëren. Traditionele Scandinavische smaken worden gecombineerd met moderne en globale invloeden. Met de seizoensveranderingen integreren ze ook ingrediënten die het klimaat van elke regio typeren.

Beelden: Arket/H&M group

Huidevettersstraat 37
2000 Antwerpen