Domestic is een bakkerij en kruidenierszaak, destijds gecreëerd in het verlengde van restaurants Dôme en Dôme sur Mer. Julien en Sophie Burlat kiezen voor een traditionele bakkerij met veel aandacht voor zuivere of zeldzame graanproducten en goede boter.

Er worden authentieke broden met dikke korst, krokante baguettes en bolletjes, smeuïge croissants, zoete brioches, smakelijke koeken en heerlijke taarten gebakken. In de hoge rekken staan kruidenierswaren die geselecteerd worden op de puurheid en de eerlijke smaak.

Ondertussen kan u in Domestic in het centrum van Antwerpen ook terecht voor een korte hap aan de bar of een uitgebreidere high-tea in de salons.

Wat kan je er vinden? Over sublieme roze interieurs gesproken… Domestic serveert de meest stylish high tea van ’t stad. Veel velvet, oosterse tapijten en natuurlijk lekkere sandwiches, petitfours en een selectie heerlijke thee.

Uniek omdat: Bij Domestic kan je terecht voor je zondagse koffiekoeken, maar ook voor een snelle lunch of voor wie wat meer tijd heeft een luxueuze high-tea in een prachtig decor.

Goed om te weten: Doemstic is elke eerste zondag van de maand is Domestic open.

Domestic Antwerpen

Domestic Antwerpen

Domestic Antwerpen

 

Domestic Antwerpen

Domestic Antwerpen