De charismatische IJslandse foodie en tv-persoonlijkheid Dagny Ros Asmundsdottir heeft een missie. Ze wil in ons land het monopolie van de saaie smos kaas doorbreken. Een belegd broodje kan zo veel meer zijn dan een functionele, praktische oplossing. Maak kennis met haar nieuwste pop-up restaurant: smörrebröd.

Wat kan je er vinden: Dagny Ros groeide op in het hoge Noorden, waar smörrebröd een heuse way of life is. Véél lekkerder dan belegde sandwiches, véél sexier dan een soggy broodje eiersla.

Smörrebröd is een typisch Deens gerecht dat je eet met vers gerookte vis, gepekelde groenten, geurige kruiden, gekaramelliseerde uien, … de lijst met potentiële combinaties is eindeloos. Elke kok legt zijn of haar eigen persoonlijkheid in deze kleine momentjes van pure vreugde.

Uniek omdat: Je kan slechts één weekend (van 3 tot 6 mei) genieten van dit pop-up restaurant. Dagny Ros gaat in zee met de Antwerpse entrepreneur Ellen Destuyver, de vrouw achter L’Epicerie du Cirque, Moss, Bar Palmier en Racine. Samen richten ze een Smörrebröd Pop-Up Restaurant op in het übercoole PAKT, dé nieuwe hotspot in Antwerpen.

Top locatie, top food en top gastvrouwen! Gewoon doen.

Regine Beerplein 1
2000 Antwerpen

Bekijk op Google Maps