Home Hotspots Eten Antwerpen U Antwerp: trendy restaurant op het Eilandje in Antwerpen

U Antwerp: trendy restaurant op het Eilandje in Antwerpen

U Antwerp: trendy restaurant op het Eilandje in Antwerpen

U Antwerp is hét voorbeeld dat Bekende Vlamingen ook een restaurant kunnen runnen. Verwacht je aan een gastronomisch tafelmomentje, met prachtig uitzicht op het MAS.

Wat kan je er vinden? Sterrenchef Viki Geunes wilde naast ’t Zilte nog een ander concept beginnen op het Eilandje in Antwerpen. Samen met Hans Otten en hun twee vrouwen opende hij U Antwerp, een alles-in-één adres waar je ontbijt, luncht, aperitieft, dineert én kunt blijven slapen. Op de kaart staan eigentijdse crowd pleasers: een beetje Aziatisch, een tikje mediterraan en hier en daar een streepje Vlaams. Aanraders? De fettucine ‘vol au vent style’, de goujonettes (gefrituurde visreepjes) en het stoofpotje van witte bonen en chorizo.

Uniek omdat: Karine Ribbens ontwierp het interieur en creëerde een wereldse vibe waar iedereen zich thuis voelt. Het restaurant is erg luxueus en stijlvol ingericht, met als blikvangers de stoffen zeteltjes in diepblauwe en –groene tinten. Wie tegen de muur zit, mag plaatsnemen op een comfortabele, cognac-kleurige lederen zetel. Lees hier de volledige recensie van onze foodjournaliste Evelien Rutten.

U Antwerp

U Antwerp

U Antwerp

U Antwerp

U Antwerp