From Comptoir is dé plek voor kaasverslaafden. Say cheese!

Wat kan je er vinden? Vooral als je dol bent op kaas, zit je hier aan het juiste adres. Je kan hier delicatessen kopen, genieten van een gastronomisch etentje én events organiseren. Het Belgisch-Lyonees koppel Bénédicte Dartois en Étienne
Boissy legt je maar al te graag in de watten. Étienne viel als kleine jongen in een kaasketel. Zijn grootouders waren landbouwers en zelf gaf hij les aan het Institut Paul Bocuse, waar hij zuivelproducten volgens de regels van de kunst leerde presenteren.

Uniek omdat: From Comptoir uitzonderlijke producten in haar toog heeft liggen. Je vindt er kaas, met als belangrijkste affineurs Hervé Mons, Christian Janier en Philippe Olivier. De producten worden gedeeltelijk bij From Comptoir te rijpen gelegd, in
twee speciale kamers met elk hun specifieke klimaat. Vooral Franse producten maar ook pareltjes uit Zwitserland, Nederland, Engeland, Italië, Spanje en België, met een aantal mooie bioproducten zoals hoevegeitenkaasjes. Verder kan je er terecht voor heerlijke charcuterie. Er zijn specialiteiten van maison Sibilla: rosette, Jésus en droge worst maar ook uitzonderlijke ham en paté in korst. Maar ook toppers uit eigen land, denk aan Ardense worst en ham uit Dinant. Blijf je eten, dan wordt als dat lekkers vergezeld met brood  van Boulengier in Sint-Gillis. Om het feest compleet te maken, is er een mooie selectie wijnen (vooral uit Rhône, Beaujolais en Mâconnais) maar ook Belgische streekbiertjes en ambachtelijke ijsthee.

Kaasrestaurant in Brussel

Kaasrestaurant in Brussel

Kaasrestaurant in Brussel

Kaasrestaurant in Brussel

Kaasrestaurant in Brussel

Kaasrestaurant in Brussel

Charleroisesteenweg 136
1000 Brussel