Na het succes van Pycke zot openen de tweelingzusjes een nieuwe zaak.

Wat kan je er vinden? Amour is het tweede restaurant van de tweelingzussen Johanna en Yassin Pycke. Het pand ligt vlak achter Dok Noord in Gent waardoor het de nieuwe lunchplek is geworden van veel werknemers. Je vindt er elke dag een uitgebreid buffet van salades, warme schotels en verschillende hapjes. Je kiest zelf wat en hoeveel je op je bord schept. De gerechten veranderen dagelijks en de ingrediënten roteren met de seizoenen mee. Zo is het elke dag een verrassing wat je op je bord kan scheppen. Niet veel tijd? Neem dan je eigen potje mee voor takeaway. Op zondag is er brunch!

Uniek omdat: het geen enkele dag dezelfde is. De zussen laten zich inspireren door het seizoen, het marktaanbod en hun eigen ingevingen. Ze houden rekening met iedereen, bijna alle gerechten zijn gluten- en lactosevrij en 90 % is veganistisch, zo kan elke restaurantganger zonder zorgen z’n voeten onder tafel schuiven.

Alle dagen open (zaterdag sluitingsdag), het buffet wordt maandag tot vrijdag van 12u-14u geserveerd en woensdag tot vrijdag ook van 18u – 21u.

Restaurant in Gent: AMOUR

Restaurant in Gent: AMOUR

Restaurant in Gent: AMOUR

Restaurant in Gent: AMOUR