Foodsharing in een ongedwongen en losse sfeer.

Wat kan je er vinden? De jonge, ambitieuze chef Karel de Clercq opent, na restaurant Karreaux, een tweede zaak in Gent. Het concept is simpel: foodsharing in een ongedwongen en losse sfeer met een chique karakter. In de open keuken worden er een twintigtal gerechten bereid die je met jouw tafelgenoten kan sharen. Zowel voor een snelle lunch als een gezellig diner kan je bij Komparto terecht.

Uniek omdat: je jezelf aan pure smaken, verse producten en een gezellige setting mag verwachten. Na zijn opleiding aan de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde besloot Karel de Clercq zijn eigen zaak Karreaux te starten. Na drie jaar kreeg hij zin in een nieuwe uitdaging: zijn al bestaande pop-up concept, dat sinds 2017 doorgaat tijdens de Gentse Feesten, een vaste plek geven in Gent.

Foodsharing in Gent: Komparto

Foodsharing in Gent: Komparto

Foodsharing in Gent: Komparto

Nederkouter 50
9000 Gent