Home Hotspots Eten Hasselt Rosch: een culinair liefdesverhaal in Hasselt

Rosch: een culinair liefdesverhaal in Hasselt

Rosch: een culinair liefdesverhaal in Hasselt

Chef Glenn Ross verdiende zijn sporen bij het Hof van Cleve, L’Ecailler du Palais Royal, Sea Grill en The Fat Duck. Nu baat hij samen Nicole Schellekens een van dé hotspots in Hasselt uit: Rosch.

Wat kan je er vinden? Het verhaal achter Rosch is best bijzonder: kok Glenn Ross en patissier Nicole Schellekens leerden elkaar kennen in het Hof van Cleve. Daarna verkenden ze een jaar lang de eetcultuur in Australië en werkten ze voor de Britse kok Heston Blumenthal. Nu gebruiken ze hun ervaring in sterrenzaken in hun eigen restaurant Rosch in Hasselt. Ze brengen er toegankelijke, kwaliteitsvolle gerechten met dagverse ingrediënten. Je kiest er à la carte of gaatvoor het lunchmenu.

Uniek omdat: bij Rosch in Hasselt vind je een moderne Franse keuken à la carte, met lunchmenu en suggesties. Alles is er vers en huisbereid, van de gelakte runderwangetjes met shiitake en raap tot de fazant met pappardelle, knolselder en boschampignon. Bij Rosch ervaar je absoluut geen rush, maar krijg je écht de tijd om te geniet.

 

Restaurant Rosch in Hasselt

Restaurant Rosch in Hasselt

Restaurant Rosch in Hasselt